Praktisk information

Akut sygdom

Klinikken kan på hverdage kontaktes fra kl. 8-16, efter kl. 12 kan klinikken kontaktes på tlf: 98-901697.
Ved akut opstået sygdom er det mest hensigtsmæssigt at kontakte klinikken i telefontiden mellem 8-9. Herved kan evt. konsultation aftales og planlægges bedst muligt.
Efter kl. 16 henvises til lægevagten på tlf: 70-150300.

Telefontid

Lægen kan træffes telefonisk fra kl. 8-9. Telefontiden er til kortere samtaler/spørgsmål f.eks. svar på prøver og undersøgelser, lægelige råd og vejledning ved sygdom og behandling heraf.

Ved behov for almindelig receptfornyelse og tidsbestilling henvises venligst til at man kontakter klinikken mellem 9-12. Herefter henvises til akut tlf: 98-901697 ved akut opstået sygdom. Herved blokeres telefontiden ikke unødigt for patienter med akutte problemer.

Vanedannende medicin skal dog bestilles ved personligt fremmøde hos lægen.
Ved spørgsmål som ikke kan afklares ved en kortere samtale med lægen, henvises man venligst til at bestille tid.
Af hensyn til planlægning af arbejdsdagen bedes evt. sygebesøg aftales i telefontiden.

Konsultation

Konsultationsvarigheden er normalt 10 min. Ved graviditetsundersøgelser, børneundersøgelser, attestudfærdigelse, samtaler mv. afsættes længere tid.
Inden for den tid skal der udover samtalen foretages evt. undersøgelser, receptudfærdigelse, henvisninger m.m. Hvis du har flere spørgsmål eller problemer, anbefales det derfor, at de vigtigste udvælges, så der kan være tid til en grundig behandling af disse inden for den fastsatte tid. Til behandling af de resterende spørgsmål kan der aftales en ny konsultationstid en anden dag. Det er således ikke muligt at reservere "dobbelttid" ved bestilling af tidsaftaler. Det er heller ikke muligt at reservere tid hos både sygeplejersken og lægen på samme dag. Årsagen til dette er, at vi iflg. overenskomsten med Danske Regioner kun kan honoreres for én konsultation pr. dag.
Husk at melde afbud ved forfald, så kan en anden få glæde af tiden.
Konsultationerne foregår fra kl. 9-16 alle hverdage undtagen fredage til kl. 12 eller kl. 16. Klinikken lukker kl. 12 på torsdage i ulige uger.
Fredage eftermiddag henvises til navngiven læge i byen (Louise S. Grønhøj, Helene Nygaard, Rikke Nyborg, Jeanette Haagh, Marianne Stampe Henningsen, Louise Hjelm eller Dinah Høngaard)

Tids- og medicinbestilling

Kan foretages telefonisk mellem kl. 9.00-12.00 eller pr. e-mail/via denne hjemmeside under punktet: Kontakt klinikken.
Vanedannende medicin incl. ADHD medicin må ifølge Sundhedsstyrelsens retningslinier kun udskrives ved personlig kontakt til lægen.
Vi holder frokostpause kl. 12.00-12.30.

Sygebesøg

Hvis det af helbredsmæssige årsager ikke er muligt at komme til konsultation i klinikken, kan sygebesøg aftales med lægen i telefontiden mellem kl. 8-9.
Konsultation i klinikken er at foretrække, da undersøgelsesmulighederne er bedre end i eget hjem.

Urinundersøgelser

Urinprøve til undersøgelse for blærebetændelse bedes udføres på klinikkens toilet i et engangs plasticbæger for at undgå fejlkilder, når prøven skal undersøges (Medicin/mad rester på indersiden af diverse beholdere, som urinen medbringes i. Bakterievækst i urinen efter urinen er ladt pga. opbevaring af urinen ved temperaturer over køleskabstemperatur og i for lang tid mv.)

Henvisning til speciallægehjælp, fysioterapi, psykolog og fodterapeut

I forbindelse med udredning og behandling kan det være nødvendigt at viderehenvise til andre speciallæger, fysioterapeut, psykolog eller fodterapeut. Henvisning kræver altid en lægelig vurdering sædvanligvis ved konsultation i klinikken.
Det er i følge overenskomsten med sygesikringen ikke muligt at henvise til kiropraktor, zoneterapeut m. fl.

Udlandsvaccinationer

Klinikken tilbyder ikke længere rådgivning og vaccination ved udlandsrejser, der henvises venligst til Danske Lægers Rejsevaccinations Center: Danske Lægers Rejsevaccinations center

Betaling

Betaling af attester mv. sker kontant ved udfærdigelsen med udtagelse af attester til forsikringsselskaber og lign. Vi tager imod kontanter og betaling via Mobile Pay.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System